ERZURUM / TORTUM - Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Adres
YAVUZ SULTAN SELİM MAH. İSTİKLAL CAD. ILCE MILLI EĞITIM MUDURLUGU BLOK NO 40 İÇ KAPI NO 101 TORTUM / ERZURUM
Vizyon
Kurumumuzun güven ve dürüstlüğü ilke edinerek güler yüzlü, hoşgörülü, sevgi ve saygı temeline dayalı kaliteli hizmet anlayışıyla diğer kurumlar arasında farklı ve lider bir konuma getirmektir.
Misyon
Deneyimli yöneticilerimiz, seçkin personellerimiz, güven ve dürüstlüğü ilke edinerek güler yüzlü, hoşgörülü, Sevgi ve saygı temeline dayalı kaliteli hizmet sunmak. Öğretmen evimizin imkânlarını, Tortum’un doğal güzellikleri ile bütünleşmiş, mutlu bireylerin artarak toplandığı ve eğitimcilerimizin gurur duyduğu bir konaklama ortamı sunmak. Öğretmenlerimizin, diğer kamu personeli ve halkımızın her türlü ihtiyaçlarını yetkimiz, çalışma şartlarımız ölçüsünde karşılayabilmektir.
ISO 9001 : 2008 KALİTE YÖNETİM SERTİFİKASI
Toplantı Salonu :1
Otel Odası :35
Öğretim Şekli :
Pansiyon Bilgileri
Tortum ilçe merkezinde yer almaktadır.